keyboard_arrow_right Dodajte ponudu
keyboard_arrow_right Prijavite se
keyboard_arrow_right Registrirajte se
keyboard_arrow_right Početak
keyboard_arrow_right Industrija
keyboard_arrow_right Pretraži
keyboard_arrow_right Kupiti
keyboard_arrow_right Prodati

Kompletan vodič kupca za Mercedes-Benz Actros 1845: kako odabrati najbolje korišten kamion za svoju tvrtku

Title picture
Bilo bi podcjenjivo reći da Mercedes-Benz ima zaista jaku prisutnost na tržištu kamiona. Proizvođač je na ovom polju postavio mnoge standarde. Bogata povijest marke puna je inovacija i uspjeha, što dovodi do današnjih vrlo učinkovitih i pouzdanih proizvodnih modela. Mercedes-Benz Actros 1845 jedan je od najprodavanijih, u to nema nikakve sumnje. Poželjan model izdvaja se iz gomile ne samo modernim i uglađenim dizajnom, već i brojnim značajkama koje nudi. Prostrane kabine, pouzdani motori i omjer cijena i kvaliteta razlozi su zašto tvrtke često odabiru Actros 1845 kao dio svoje flote teretnih kamiona.

Postoje, međutim, stvari koje treba uzeti u obzir u potrazi za najboljom ponudom na tržištu. Ne treba ni reći da najniža cijena ne bi trebala biti vaš glavni prioritet. Nakon što postavite pravi proračun, morate znati na što obratiti pažnju prilikom odabira određenog rabljenog vozila. Ovaj će vodič opisati sve što trebate znati o Actros 1845 prije nego što kupite rabljeni.

Mercedes-Benz Actros 1845: Tradicija i tehnologija zadovoljavaju se izvrsnošću

Čim je predstavljen 2011. godine, novi Actros postao je trenutan uspjeh. Tijekom godina razvijao se, postajući još rafiniraniji i učinkovitiji nego što je to bio slučaj. Test vremena pokazao je da je jedan od najboljih kamionskih motora na tržištu OM471 ravan-šest dizelskih motora. Dostupan u različitim modelima s nekoliko razina ishodnog napajanja, 12,8-litarska zvijer jednako je pouzdana koliko bi mogla biti. Elektrana isporučuje 449 KS i 2.200 Nm okretnog momenta, zajedno s stvarno dobrim mjenjačem koji omogućuje glatke i brze promjene stupnja prijenosa, i što je najvažnije, izvrsnu uštedu goriva.

Kamionom je lako upravljati, a vožnja je dobra kao i bilo koji drugi teretni kamion visoke klase, vjerojatno čak i bolji, ali to je jedan aspekt koji se u potpunosti temelji na osobnim preferencijama.

Što treba uzeti u obzir prije skeniranja tržišta za svoj rabljeni Actros 1845?

Prije svega, morate biti svjesni trenutnih pravila i propisa u vašoj zemlji, jer postoje različiti standardi kojih se svaki viličar mora pridržavati da bi bio servisan. Emisijski standard jedna je od najvažnijih stvari koju treba provjeriti. Ponekad se rabljeni kamioni isporučuju s niskim padovima za izvoz, a uklanjaju se čak i njihovi DPF filtri. To je učinjeno radi povećanja pouzdanosti kamiona i olakšavanja stroja da se nosi s otežanim uvjetima na cesti i nekvalitetnim gorivima u zemljama izvan Europe.

Drugo, postoji nekoliko mogućih problema koje biste trebali razmotriti prije nego pogledate bilo koji rabljeni Actros 1845. Dolje navedeni popis pomoći će vam utvrditi hoće li određeni rabljeni traktor kamion koji vas zanima uskoro stvoriti probleme.


arrow_back_iosNazad