keyboard_arrow_right Dodajte ponudu
keyboard_arrow_right Prijavite se
keyboard_arrow_right Registrirajte se
keyboard_arrow_right Početak
keyboard_arrow_right Industrija
keyboard_arrow_right Pretraži
keyboard_arrow_right Prodati

Parts Machinery Plus - svjetski lider u ponudi rezervnih dijelova

Title picture

Parts Machinery Plus svjetski je lider u ponudi rezervnih dijelova za marke JCB, CATERPILLAR, KOMATSU, CASE, NEW HOLLAND, VOLVO, LIEBHERR, MANITOU, MASEY FERGUSON, PERKINS, HIDROMEK, BOBCAT, JOHN DEERE s odličnim cijenama jamstvo.

PMP nudi širok izbor rezervnih dijelova za građevinske i poljoprivredne strojeve, kao i rezervnih dijelova za viljuškare i motore. Visoka kvaliteta usluge zajamčena je u njihovim bazama u Europi, kao i u nedavno otvorenom skladištu u Sofiji u Bugarskoj. Širok raspon OEM dijelova za bageri, rovokopači, mini bageri, traktori, buldožeri, teleskopski utovarivači, valjci i drugo. kao i originalni i alternativni rezervni dijelovi za građevinske i poljoprivredne strojeve s uključenom međunarodnom garancijom.

Parts Machinery Plus partner je tisuća tvrtki za izradu rezervnih dijelova. PMP će se pobrinuti za opskrbu potrebnim rezervnim dijelovima za građevinske strojeve, kao što su bageri, utovarivači, buldožeri, rezervni dijelovi za poljoprivredne strojeve, kao što su traktori, kombajni, strojevi za stočnu hranu, rezervni dijelovi za opremu za skladištenje kao što su viljuškari, benzinski kamioni, električni kamioni, rezervni dijelovi dijelovi za kamione, kiperi, prikolice.

Na mjestu "PMP" naći ćete odjeljak za prodaju rabljenih strojeva. Ako želite kupiti rabljeni građevinski stroj, s jamstvom i osiguranim prijevozom, rabljene strojeve koji su prošli tehnički pregled od strane predstavništva marke, "Parts Machinery Plus" ponudit će vam najbolje moguće od tržišta, prema vašem proračunu.

U "Parts Machinery Plus" se oslanjaju na dugoročne odnose s klijentom, uspješno više od 15 godina. Možete vjerovati njihovim obučenim stručnjacima da brzo i pravilno pronađu pravi rezervni dio za svoj stroj, kao i za rabljeni stroj. To je dio formule kojom "PMP" stječe povjerenje brojnih međunarodnih kupaca iz svih industrija, koji ih preporučuju bez oklijevanja.

Posjetite Parts Machinery Plus: https://pmp.bg/arrow_back_iosNazad